A skjerf eller turtleneck genser kan forbedre den generelle varmen, høy innsnevrede ben jeans og Gaobang militære støvler er også et godt valg, det er viktig at du viser minst en liten del av ankelen, hvis det er veldig kaldt kan bruke sorte strømper, eller som et lite stykke artikkel om innføringen av veien gjennom kneet støvler, Husk å ikke kjøpe en godt designet ned jakke, deretter sette på en veldig feit bukser og joggesko OH.

Fashion Circle har alltid så en gruppe med store vinteren kan bare Ben av "anti-fryse skjønnhet", som vinteren til å vikle den store dyne "redd for kalde Star People", lærer vi deg hvordan i den kalde vinden sprekker av kulde, slitasje tykk varm ned jakke, kan også "vakre, men ikke frosne folk."

For å gjøre det grunnleggende ned jakke for å bære en annen følelse, det er en spesielt nyttig måte! Generelt slites ned Jacket vane spenne alle knappene, eller løsne de to øverste, nå, kan du motvirke sin Daoxing, bare spenne toppen to knapper, dette gratis og lett se mer smak.

Den runde ansiktet er egnet for hestesko nakken og v-hals, slik at andelen av ansiktet kan bli langstrakt fra det visuelle, så det bør ikke velge jakken stil med en rund hals; lang ansikt er egnet for firkantet krage, som vil forkorte ansiktet formen visuelt; hvis den er firkantet, velger du slank v-hals eller den lille rundt halsen. Naturligvis, for det fur krage av det allerbest jakken, det populær krage i år flere kanne endre en variasjon av ansikt.

Bruk en lang ned jakke må prinsippet om innsamling midje, nekter vinteren oppsvulmet, midje er en kvinnes sjel, kjole uten midje er en synd. Lang ned Jacket å være som en kjole med en midje sel eller midje design for å forbedre den samlede fasjonable indeksen, enten det er kne eller ankel stil, midje ned utformingen av ned jakke slik at andelen av linjen, viser feminine og elegant side.